Pages

Thursday, 28 July 2011

kenangan FORM 3 :) i love them !

boys sahajaa !

aiman , aku n amin :)

                                         my classmates : )


sir ramlan yang comel :)
 SPIDER :) 
 
atom taktau maluu ;')


Best gilerr :)

Saturday, 2 July 2011

jumaat . balekk hostel :)












gamba aku je yang over :)










my sayang yang giler² :) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



asrama bersepah sebab nak balekk
P/S : budak kelangkelibut! :)




Best semalam :)

                                               Datin Syifa'& dato' Afiq :)


Dato'Aqil & Datin Habiibah:) ♥



sumee selendang kak syira :) 


aku rindu ain jonggos . takdapekk nak amk gmba ngn die . baru bape jam lepak . c dato' afiq ajak balekk . mule² bad mood . saje taknak tunjok . memang aku dah ngntok . lame sangat . panas plak tuhh . dahh la salah amk tren . yang aku nie p bodo sangat amk tren g serdang ! tak ke jauhh tuh? hahaha . then aku balek nek dato' . naseb bek dato' bawak moto . takde la nak beli tiket lagi . huh lecehh . then dahh balek . atas moto aku wt hal . pening la . lense nak tercabut la . nak muntah la . 

laki aku cakap : lepas nie g makan , g minum(aduhaii laki aku nie,takan la makan takde minum kot). lepas tuh kite shopping .
aku cakap : kalau nak makan je takde minum boleh ? ==' 
laki aku : heyy perli nmpk :)

 dahh abs makan, nak balek dahh nie .

dato ' : nnti atas moto jgn muntah atas badan baba yee . tinggal jap g !
aku    : pedulik ape aku . bia ahh .
dato'  : ade yang kne tinggal kang nie.
aku    : jgn laa .(buat muke ngade²) ;)

balek makan g beli kasut. stokin . dekat asrama stokin aku ask kne rembat je :( . hahaha . aku rembat org pnye . org rembat aku pnyee. balas membalas . 


bile lagi nak kelua ? bile lagi nak k**** ? hahaaha







Wednesday, 22 June 2011

sorrysorrysorryy

header lha

haha :) akq nie header fisrt kita buad untukk akq tapii takk jadii .. sowiyy k ..

Saturday, 18 June 2011

ShahZamen Badaruddin :)












die COMEL ♥♥ dari saya :) 
kawan yang paham saya dari dulu smpai skrang :) 
i love Zamen :) ♥ 
bile nak jmpe lagi nie? dating dating n dating ! :)

Thursday, 9 June 2011

Kisah² Dulu :)

Sis :)
 
 Sas(aku)
 Sus :)
 Sos :) 

ilove you'll :)

yang same je!

asik² pk kawen . pk kawen je ! melampau la ko nie nenek syifa ! adoii , gatal sangat nak berlaki nie knpe? padahal umo baru 16 yee ! bg tau ibu kang . okeyy lahh cite pasal len plakk . ahad nie aku kne balekk penjara opppss! asrama okeyy . untok pengetahuan semuee . memang best balekk ostel sbb ade kawang² ! :) tapii ade sorang cilanat tak bertauliahh . harap pakai tdong laboh jubah bagai lah ! riakk diee perhh tak hingaatt ! jgn riakk sgt ye . allah tarik balek ape yang kau ade kau tahuu lahh ! terkenang kan adekk² nun jauhh di mate . 



akak rindu sangat kat korang nie dekk !


Nurawin Amira :)


Nur liyana :)


Nur Ain:)


Nur Habiibah:)


Muhammad Aliff :)
 
Syafiq Asyraf :)



yang besar tau bukan yang kecik :)

Muhammad Amirul Amri :) 
  yang depan bukan yang belakang :)

ILOVEYOU'LL !

myy laguu :)